Aalto, Pariovi


1 755.00
339,68 €
Aallossa on koristeelliset uritukset ja neljä pientä ikkunaa rytmittävät tätä ulko-ovimallia tyylikkäästi. Valitse halutessasi esimerkiksi satiinilasitus: valoa sumennettu satiinilasi ei estä sisälle eteiseen saapumasta, mutta kurkistelun hienotunteisesti kyllä.

Saatavuus: Toimitustuote

Väri
Valitse väri
Ulkopuoli
Sisäpuoli
Leveys
Korkeus
Karmisyvyys Tooltip
Kätisyys Tooltip
Lisävarusteet

Muista valita ostoskoriin tehtaalla asennettavat lisävarusteet

Helapaketit

Potkupellit

Lasilistat

Muut lisävarusteet

+ YLEISTÄ TIETOA PÄIJÄNNE OVISTA
Päijänne ovet on suunniteltu ja valmistettu Päijänteen äärellä Sysmässä. Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy:llä on 25 vuoden kokemus ulko-ovivalmistuksesta ja 50 vuoden kokemus puunjalostuksesta. Yrityksellä on tietoa ja taitoa valmistaa tuotteet kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin. Kaikki tuotteet täyttävät viranomaisten lämmöneristävyyteen liittyvät U-arvovaatimukset ja ovat CE-sertifioituja.

+ RAAKA-AINEET JA KOMPONENTIT
Tuotteiden raaka-aineet ja komponentit ovat korkealaatuisia ja vuosien tavarantoimittajayhteistyön aikana hyviksi havaittuja. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineista on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Ovissa ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia).

+ TIETOA TOIMITUKSESTA
Toimitusaika vaihtelee Päijänne-ovien tehtaan kuormituksen mukaan. Tehtaan toimiessa normaalissa valmistusrytmissä, tilauksesta toimitukseen kuluu viisi viikkoa.

Ovi toimitetaan aina karmeineen pakattuna kuormalavalle ja kevyesti suojattuna lyhytaikaista ulkovarastointia varten. Suosittelemme kuitenkin, että tarkastat tuotteen heti sen saavuttua kotipihaan asennusohjeissa kerrotulla tavalla ja siirrät oven säältä suojaan asennusta odottamaan.

Päijänne Ovien kuljetuksessa käytetään pääasiallisena huolitsijana Schenker Oy:tä, jonka jakeluverkosto on maanlaajuinen. Valtaosassa tapauksista manner-Suomessa tänään tehtaalta noudetut tuotteet ovat ylihuomenna jakelussa kotiosoitteisiin.

+ TILAUKSEN PERUUTTAMISOIKEUS
Kaikki tuotteet tehdään tilauksen mukaisesti mittatilaustyönä, joten tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen tilaukselle ei ole peruuttamisoikeutta.