Kysy tästä tuotteesta

Wonder Wipes Multi-Use


14.40
2,79 €
Monikäyttöinen yleispuhdistusliina, joka on suunniteltu erityisesti käsien, työkalujen ja pintojen puhdistamiseen märästä ja puolikovetusta maalista, tiivistysaineesta, liimasta, bitumista, paisuvasta vaahdosta, öljystä, rasvasta ja jopa silikonista. Erityisen hyödyllinen, kun paikan päällä ei ole vettä.

Saatavuus: Toimitustuote

Antibakteerinen, testattu riippumattomassa laboratoriossa BS EN 1276 mukaisesti (kemialliset desinfiointiaineet ja antiseptiset aineet).


Lisätietoja:


Rakentajien, tuotantotyöntekijöiden, konemiesten, veneilijöiden, karavaanareiden, harrastajien sekä kauppiaiden ykkösvalintainen, liuostettu puhdistusliina. Suunniteltu erityisesti käsien, työkalujen ja pintojen puhdistamiseen märästä ja puolikovettuneesta maalista, tiivistysaineesta, liimasta, bitumista, paisuvasta vaahdosta, öljystä, rasvasta ja jopa silikonista. Erityisen hyödyllinen, kun paikan päällä ei ole vettä.


Sisältää antibakteerista lisäainetta, joka on testattu riippumattomassa laboratoriossa BS EN 1276 mukaisesti (kemialliset desinfiointiaineet ja antiseptiset aineet)


Pakkauksessa 100 kpl sileäpintaisia liinoja


Yksittäisen liinan koko 21,5 cm x 24,0 cm


Säilyvyys 36 kk valmistuspäivästä avaamattomassa alkuperäispakkauksessa.


Huom! Sisältää ihoa hoitavia ainesosia, jotka jättävät kiiltäville pinnoille kuivuessaan harmahtavan kalvon, joka tulee pyyhkiä pois, jotta esim. suora auringonpaiste ei polta ihonhoitoaineita pintaan kiinni (esim. autojen kiiltäväpintaiset koristepaneelit).

Suosituimmat

Tarjoukset

Yhteystiedot

Valikko